Wie ben ik?

Wie ben ik...
Hallo, ik ben Silvie Vissers – Manders, getrouwd en moeder van 2 kinderen, een zoon van 17 jaar en een dochter van 15 jaar.
Wie ben ik
Ik ben opgeleid tot Sociaal Pedagogisch Werker, maar ik ben na mijn opleiding op kantoor gaan werken. Omdat Studio Kameleon zo hard gegroeid is, heb ik mijn baan opgezegd en werk ik op dit moment, naast mijn huishouden, fulltime voor Studio Kameleon.

In 2007 volgde ik mijn eerste schminkcursus en begon ik met het maken van bellypaints. Gaandeweg ben ik meer workshops en cursussen gaan volgen bij (inter)nationale face- en bodypaintartiesten om mijn facepaint technieken uit te breiden, technieken die ook ten goede kwamen van het maken van mijn belly- en bodypaints.
Wat als “My BellyPaint” begon, is nu uitgegroeid tot “Studio Kameleon” (sinds 1 oktober 2009).
Met trots maak ik vele mensen blij met mijn kraamcadeautjes, bellypaints en bodypaints. Ik tover een grote lach op zowel kindersnoetjes als de gezichten van hun ouders wanneer ik schmink op grote evenementen of een gezellig kinderfeestje.

Studio Kameleon….maakt herinneringen bijzonder 😉