Week 47: Nieuwe Samenwerkingen!

Week 47

Wauw, wat gaat de tijd snel!

In week 46 was er even geen ruimte om een blog te schrijven.
Des te leuker is de blog van week 47 🙂

Rowwen Hèze
Met mijn top-team kan ik terug kijken op weer een geweldige dag schminken en glitteren op Zondag in ‘t Zuiden van Rowwen Hèze op zondag 8 november 2015.
We schminken met 2 professionele facepainters erg veel kinderen per uur, maar ondanks dat stond er toch nog een rij van 2,5 uur!! Bij navraag aan de ouders die met hun kinderen in de rij stonden bleek dat absoluut geen probleem, ze hadden het er meer dan graag voor over 🙂 Wie weet, ben ik volgend jaar op zoek naar een nieuw teamlid erbij!

Schatbewaarders
Op zondag 15 november hebt ik mijn SCHATBEWAARDERS gepresenteerd op de openlag van “Wij zijn GOED” in Deurne.
(GOED staat voor Groot Onder Een Dak, dat zijn verschillende bedrijfsverzamelgebouwen waar zzp’ers een ruimte kunnen huren. Ik doe dat niet omdat ik mijn eigen Studio heb maar ik ben wel bij ze aangesloten, het is nl ook een bedrijfsvereniging).
Samen met Lianne Voncken (Verliesbegeleidster) heb ik erg veel mensen uit kunnen leggen hoe waardevol een schatbewaarder (in dit geval een Memory-Box) kan zijn bij het verwerken van een verlies van bv een dierbare.
Gelukkig maar ik vooral veel schatbewaarders als felicitatie, dus de moeite waard ze eens te bekijken 😉
Wat ook leuk is: ‘Schatbewaarders’ is nu een, bij de Kamer van Koophandel officieel geregistreerde, handelsnaam van mij (samen met Studio Kameleon), dat voelt goed.

Nieuwe Samenwerkingen
Heerlijk om te merken dat steeds meer organisaties op zoek zijn naar professionaliteit, en niet zomaar een schminker.
Op 28 november schmink ik voor ‘Van der Loo Beheer’ in de Midas.
Op 27 december schmink ik als Koningin Elsa op het IJsfestijn in Deurne. 
Er komen nog meer leuke samenwerkingen aan!
Zeker is, ik ga de komende tijd erg veel kinderen blij maken met een mooi snoetje!

Cursus
De cursus is in volle gang. Er zijn al 2 lessen voorbij en de cursisten leveren prima werk. Niet alleen van mijn uitleg wordt veel geleerd, ook van het bekijken van elkaars creaties.
Bekijk de foto’s maar eens 🙂

Week 47

image
image
image
image
image

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *